Acasă Politic Liviu Dragnea îi face pe plac Gabrielei Firea

Liviu Dragnea îi face pe plac Gabrielei Firea

DISTRIBUIȚI

 

Liviu Dragnea îi face pe plac Gabrielei Firea și, sub anunmite pretexte, schimbă anumiți secretari de Stat, mai ales pe cei care rezistă de pe vremea Guvernului Cioloș.

Comitetul Executiv Național al PSD a decis schimbarea din funcție a cel puțin 27 de secretari de Stat. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că măsura este utilă eficientizării echipelor ministeriale și pentru deblocarea proiectelor necesare Bucureștiului.

El spune că în urma unei întâlniri drept primarul general al Capitalei, edilii sectoarelor și premierul României s-a convenit sprijinirea tuturor angajamentelor luate în campania electorală pentru dezvoltarea municipiului București. Totodată, Comitetul Executiv Național al PSD a decis modificarea structurii Biroului Permanent astfel în conducerea executivă vor fi aleși 16 vicepreședinți regionali.

Liviu Dragnea: S-a luat decizia privind organizarea de alegeri pentru președinte executiv și secretar general, pentru că am adoptat opt propuneri de modificare a statutului ca secretarul general să fie ales de Congres și pentru vicepreședinți și anume câte doi pe fiecare legiune, opt vicepreședinți femei cu opt vicepreședinți bărbați, fiecare candidat să aibă susținerea sau acordul organizației din care face parte.

În ceea ce privește acel vot de reconfirmare a sa în funcția de președinte, Liviu Dragnea a mai declarat că, deocamdată, liderii filialelor PSD nu-l mai consideră necesar. Foto: BN24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here