Acasă Economie Lucrare mică, dar cu impact major la Bragadiru

Lucrare mică, dar cu impact major la Bragadiru

DISTRIBUIȚI

Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, amintește că în primăvara acestui an promitea realizarea a două obiective pentru DN 6 în zona orașului Bragadiru: breteaua de legătură DN 6 – zona Bragadiru și reconfigurarea intersecției din zona Cristalului.

A fost realizat studiul de fezabilitate, iar la 20 noiembrie  a fost publicat anunțul pentru serviciile de proiectare și de execuție pentru proiectul legat de ”Breteaua de legătură BN 6-DNCB, la pasaj pe DN6, km 10+678”. Este vorba despre o lucrare mică, dar cu impact major în creșterea siguranței rutiere și descongestionarea traficului pe DN 6 – zona Bragadiru.

Legat de giratoriul din zona Cristalului, a fost solicitată o expertiză de la experți contractați de Banca Europeană de Investiții – BEI, în baza parteneriatului care există pentru zonele în care sunt foarte multe accidente. ”Analiza experților a demonstrat că intersecția nu va rezolva problema conflictului de trafic și că este necesară realizarea unui pasaj denivelat, care să țină cont și de evoluția ulterioară a traficului din zonă. Urmează să facem toate demersurile pentru realizarea studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic și execuția pasajului, cu asistența tehnică a BEI”, declară Scrioșteanu. Foto: secretarul de Stat Irinel Scrioșteanu și Vasile Cimpoeru, primarul orașului Bragadiru

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here