Acasă Economie Lucrări pe drumurile ilfovene

Lucrări pe drumurile ilfovene

DISTRIBUIȚI

Au început lucrările la DJ 401 Berceni – Vidra până la limita cu județul Giurgiu. Deocamdată, se lărgește actualul drum pentru a ușura circulația pe perioada lucrărilor. Câștigătorul licitației, Alpenside SRL, a început excavarea și apoi va așeza balast și piatră care vor fi compactate în vederea asfaltării ulterioare.

Drumul Județean 401, de la intersecția cu Centura București spre comuna Berceni, va avea, în urma lărgirii, trei benzi.

De asemenea, la limita comunei Vidra cu județul Giurgiu se va lărgi drumul cu câte 50 cm în stânga și dreapta și astfel lățimea va fi de 7 m și nu de 6 m cât este acum.

Lucrările de reabilitare și modernizare a DJ 401 includ și execuția unei rețele de canalizare pluvială, trotuare și piste de biciclete.

În perioada următoare, ENEL va pune rețeaua electrică în pământ pe raza comunei Berceni, iar lucrările la DJ 401 vor continua dinspre limita cu județul Giugiu spre Vidra și apoi dinspre Vidra spre Berceni.

De asemenea, s-a lucrat la drumurile laterale de pe DJ 602 pe raza comunei Ciorogârla, s-au marcat  trecerile de pietoni pe DJ 400 în localitatea Dărăști – Ilfov, pe DJ 200B în Tunari și pe DJ 401A de la Jilava la Bragadiru. Lucrările au fost efectuate de SC Acvatot SRL și Vesta SRL.

De la începutul acestui an, Consiliul Județean Ilfov, prin serviciul propriu sau cu firme care au câștigat licitațiile, a modernizat și reabilitat 95 de kilometri de drumuri județene din totalul de 455, se arată într-un comunicat de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here