Acasă Uncategorized Lucrările la Spitalul de Psihiatrie din Bălăceanca sunt în termen

Lucrările la Spitalul de Psihiatrie din Bălăceanca sunt în termen

DISTRIBUIȚI
sursa foto: CJ Ilfov

Vicepreşedintele CJ Ilfov Rizia Tudorache a verificat, vineri 22 mai 2020, stadiul lucrărilor care se efectuează la Spitalul de Psihiatrie ,,Eftimie Diamandescu” Bălăceanca. Potrivit unui comunicat de presă, conducerea unităţii medicale şi coordonatorii lucrărilor au dat asigurări că proiectul se încadrează în termenele agreate.

,,După cum am văzut cu toții în ultima perioadă, spitalele înseamnă viață. Fie că vorbim despre spații pentru desfășurarea activităților, aparatură de specialitate sau personal medical, toate reprezintă factori esențiali pentru asigurarea condițiilor necesare în tratarea diferitelor afecţiuni”, spune Rizia Tudorache, vicepreşedinte CJ Ilfov.

Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului de Psihiatrie ,,Eftimie Diamandescu” Bălăceanca au început în aprilie 2019. Clădirile vor fi consolidate şi reabilitate termic, vor fi înlocuite integral reţelele de gaze şi canalizare. Pavilioanele vor fi reîmpărţite, se vor mări saloanele şi vor fi dotate cu grupuri sanitare proprii şi mobilier şi paturi noi.

La finalul lucrărilor de reabilitare, pacienţii vor avea parte de condiţii de tratament, recuperare şi cazare la nivelul normelor europene. Modernizarea era necesară deoarece vechimea medie a pavilioanelor este de 50-60 de ani. Peste 28 de milioane de lei au fost alocate proiectului, prin programul PNDL şi de la bugetul Consiliului Judeţean Ilfov, se mai arată în comunicat.

Spitalul de Psihiatrie ,,Eftimie Diamandescu” Bălăceanca este a treia unitate medicală reabilitată de Consiliul Judeţean Ilfov, după Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea.

WhatsApp Image 2020-05-22 at 12.00.32
sursa foto: CJ Ilfov

,,Am acordat o atenţie deosebită în mandatul meu sectorului medical şi am reușit alături de colegii mei din conducerea CJ Ilfov să aducem spitalele din Ilfov la standardele corespunzătoare, care determină o mai bună calitate a vieții ilfovenilor”, mai spune vicepreşedintele CJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here