Acasă Educatie LUNI ȘI MARȚI CURSURILE SE SUSPENDĂ

LUNI ȘI MARȚI CURSURILE SE SUSPENDĂ

DISTRIBUIȚI

Din cauza restricției de circulație pentru autovehiculele cu masa totală de peste 7,5 tone, 57 de autocamioane sunt staționate în parcările a doi operatori economici, precum și pe prima bandă de circulație a DN2, în zona Afumați. Comitetul pentru Situații de Urgență al județului sunt permanent în legatură cu conducătorii auto.

Tot pe DN2, din localitatea Afumați a fost preluat un autocar în care se află 14 adulți și 30 de copii, care trebuiau să ajungă la Chișinău. Aceștia au fost cazați la o pensiune din Voluntari și vor fi lăsați să-și reia drumul doar după ce situația va permite circulația în deplină siguranță.

Pe DN1, CNADNR intervine pentru deszăpezire cu 8 autobasculante cu lamă și material antiderapant, anunță Prefectura Ilfov.

În Ilfov, duminică la orele 16.00, nu erau localități izolate sau persoane blocate în trafic, doar două tronsoane ale unor drumuri județene închise (DJ 101 B Nuci-Merii Petchii și DJ 200 B Dimieni-Tunari), circulația autovehiculelor peste 7,5 tone fiind oprită în întregul județ. Circulația pe Centura București se reluase și se desfășoară în condiții de iarnă. În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, doar trei localități – Copăceni, Vidra și Otopeni – aveau probleme,  aproape 3.000 de consumatori fiind afectați.  21 de echipe de intervenție lucrau pentru remedierea situației.

ISU Ilfov, IJJ Ilfov, IPJ Ilfov, medici și asistenți medicali și angajați ai CNADNR, în total 600 de personae, asigură permanența.  Pentru deszăpezire se intervine cu 145 de utilaje de intervenție. Cele 26 de ambulanțe au intervenit în ultimele 12 ore pentru 59 de persoane, 39 dintre acestea fiind urgente medicalerii cu electricitate.

Pentru siguranța elevilor, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov a decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ,  luni, 27 ianuarie și marți, 28 ianuarie. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here