Acasă Educatie Măgurele, gazda seminarului “Goju-Kai România”

Măgurele, gazda seminarului “Goju-Kai România”

DISTRIBUIȚI

karateOrașul Măgurele a găzduit în perioada 11 -13 decembrie seminarul “Goju-Kai România”. Evenimentul a avut o însemnătate deosebită, întrucât anul acesta s-au împlinit 25 de ani de activitate a “Goju-Kai România”. Manifestarea a fost organizată de ASC Magurele în Sala de Sport a Facultății de Fizică din orașul Măgurele la inițiativa senseiului Stan Mândroasa. Seminarul a fost condus de Shihan Gerd Rebicek, care deține cel mai înalt rang din Europa de Est – 5 Dan.

La seminar au participat cinci cluburi din București, Vaslui și Ilfov. Cei peste 50 de participanți și-au perfecționat tehnicile învățate și au deprins noi tehnici și cunoștințe de la maestrul Shihan Gerd Rebicek.

“Mă bucur că am reușit să organizăm acest seminar în orașul Măgurele și sperăm la cât mai multe ediții aici, mai ales că domnul primar Narcis Constantin ne-a asigurat de toată susținerea. Participanții seminarului sunt destul de buni și sper că această sesiune i-a ajutat să deprindă cât mai multe cunoștințe și tehnici. Bineînțeles că mai trebuie lucrat, dar premisele sunt favorabile”, a spus Shihan Gerd Rebicek

Tot în cadrul acestui seminar s-a constituit Comisia Națională Goju-Kai la Măgurele formată din Mihaela Fortuna, Stan Mândroasa și Tiberiu Ursu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here