Acasă Info Local Măgurele: Teribiliști la volan

Măgurele: Teribiliști la volan

DISTRIBUIȚI
Politia rutiera

Polițiștii rutieri din Ilfov au acționat sâmbătă, 19 iunie, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu preponderență pentru prevenirea consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, precum și pentru respectarea regimului legal de viteză.

În acest sens, la orele 19.54, polițiștii din Măgurele s-au deplasat pe DN5, din Jilava, la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, din direcția București către Giurgiu, a intrat în coliziune cu un autoturism, staționat în afara părții carosabile. Cel în cauzăm care s-a ales cu dosar penal, a fost condus la o unitate spitalicească din București, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, la orele 21:46 polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, în timp ce acționau pe raza orașului Măgurele, au depistat în trafic, pe strada Atomiștilor, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care conducea un autoturism, iar la testarea cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul respectiv a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și a rămas fără pernis trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =