Acasă Politic Marcel Ciolacu vrea să fie chemat primul la Cotroceni

Marcel Ciolacu vrea să fie chemat primul la Cotroceni

DISTRIBUIȚI

Președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, spune că PSD nu va merge la consultările de la Cotroceni, dacă nu este primul invitat, în calitatea sa de câștigător al alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

”Trebuie să revenim în spiritul şi litera Constituţiei. Primul partid care trebuie chemat la Cotroceni trebuie să fie PSD şi sper din tot sufletul ca preşedintele să nu facă greşeala să invite PNL înainte. Voi avea o discuție cu colegii mei. Dacă nu suntem invitaţi ca partid câştigător, să nu mergem la aceste consultări”, a spus președintele PSD, la TVR.

Ciolacu a mai spus că reprezentanții partidelor de dreapta și președintele Klaus Iohannis nu țin cont de rezultatul votului de duminică.

De asemenea, Ciolacu a spus că social-democraţii ar urma să îşi desemneze propriii candidaţi la fiecare din cele două funcţii de preşedinţi ai Camerelor din viitorul Legislativ – atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat.

”E dreptul fiecăruia să candideze. Din punctul meu de vedere, avem de apărat un vot al românilor şi cred că vom candida la ambele funcţii, atât la Cameră, cât şi la Senat”, a spus Marcel Ciolacu.

”Este posibil să candidez eu, este posibil să candideze alt coleg din Partidul Social Democrat. S-a schimbat PSD-ul. PSD nu mai înseamnă că preşedintele partidului trebuie să fie ori şef la Cameră, ori şef la Senat, ori premier, ori candidatul la Preşedinţie. Gata. PSD s-a schimbat”, a spus Ciolacu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here