Acasă Info Local Marian Petrache, președintele CJ Ilfov: Relaxare cu răbdare. Pericolul încă nu a...

Marian Petrache, președintele CJ Ilfov: Relaxare cu răbdare. Pericolul încă nu a trecut!

DISTRIBUIȚI

Din 15 mai ne relaxăm cu măsură, spune Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov. ”Esențial este să rămânem cu toții sănătoși. Așa că am decis câteva măsuri pe care le luăm la nivelul CJ Ilfov în continuare, chiar dacă nu vom mai fi în stare de urgență, ci în stare de alertă. Vă rog, oameni buni, să ne înțelegeți când mai amânăm lucrul cu publicul. Bineînțeles, toată activitatea s-a mutat în on-line și aveți pe site-ul nostru toate adresele de e-mail necesare.

M-am întâlnit cu colegii să mă asigur că vom respecta distanțarea socială și toate regulile de igienă în Consiliul Județean, în sensul că la intrare există covorașe îmbibate în clor, fiecărui angajat i se ia temperatura, pe fiecare etaj există dezinfectant, iar la patru ore se face igienizare în toate birourile.

De asemenea, în centrele sociale personalul va rămâne, prin rotație, în carantină, alături de copiii sau bătrânii pe care îl are în grijă. Dar, chiar dacă lucrăm în condiții de pandemie, investițiile noastre merg înainte, licitațiile sunt în desfășurare. Numai așa vom avea siguranța că ne vom putea realiza obiectivele.

Am încheiat lucrările la drumurile județene din Ciolpani și Gruiu, iar acum tragem tare să terminăm lucrările în Buftea și pe drumul județean dintre Berceni și Vidra. Luna asta stropim din nou contra țânțarilor și identificăm terenurile cu ambrozie ca să o și distrugem la început de iunie.

Dar totul în condițiile în care luăm măsurile de protecție. Luăm exemplul medicilor de familie care ne-au transmis de la cabinet: Relaxare cu răbdare. Pericolul încă nu a trecut”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 2 =