Acasă Info Local Marian Petrache, secretar general al PNL:

Marian Petrache, secretar general al PNL:

DISTRIBUIȚI

IOHANNIS ESTE PUTERNIC, SINCER, CAMARAD

Echipa de campanie electorală este în construcţie. Ştim exact care este componenţa pe partea colegilor vechiului PNL, acum o stabilim cu sarcini precise pentru fiecare, declară co-președintele ACL Vasile Blaga, cel care va coordona campania prezidențiabilului Klaus Iohannis.

Blaga mai spune că prezidenţiabilul ACL Klaus Iohannis ”nu o să aibă nicio problemă cu Agenţia Naţională de Integritate”, așa cum se speculează, şi că lansarea candidatului Alianţei se va face printr-un mare miting organizat la Bucureşti. Toate detaliile privind strângerea de semnături şi data lansării candidatului ACL vor fi aflate ”la momentul potrivit”. ”Nu există purtător de cuvânt al campaniei, există purtător de cuvânt dacă şi-l va stabili domnul Iohannis. Nu ştiu dacă este nevoie de purtător de cuvânt într-o campanie prezidenţială”, a argumentat Blaga. În perioada imediat următoare o să fie organizate ședințe pentru alte detalii privind campania electorală.

Despre nominalizarea pentru funcția de prim-ministru în eventualitatea câștigării alegerilor pentru Cotroceni, Vasile Blaga a spus că ar fi bun Cătălin Predoiu. ”Candidatul la Președinție va stabili dacă va face sau nu tandem cu domnul Predoiu. Strategia de campanie încă nu e stabilită, nu știm dacă ne vom prezenta cu un tandem Iohannis – Predoiu. Eu știu ce am vorbit cu Gheorghe Falcă și cu Vasile Blaga, nu vorbesc acum ca să mă aflu în treabă. Mie îmi place Predoiu. Iohannis este puternic, sincer, camarad. Sunt suficiente calități”, declară Marian Petrache, secretar general al PNL și președinte al organizației ilfovene a liberalilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here