Acasă Anchete Metoda ”Accidentul” prinde în continuare la Bragadiru

Metoda ”Accidentul” prinde în continuare la Bragadiru

DISTRIBUIȚI

La 20 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din Bragadiru au prins în flagrant-delict un individ de 25 de ani, din județul Ialomița, care, prin metoda Accidentul, a înșelat o femeie, obținând de la aceasta diverse sume de bani și bijuterii.

Cel în cauză s-a folosit de calități oficiale și i-a solicitat victimei bani și bijuterii în schimbul eliberării fiului acesteia din arest, susținând că s-a făcut vinovat de producerea unui accident rutier, fapt neadevărat.metoda-accidentul-telegrafonline_ro_

Cu ocazia depistării acestuia, polițiștii au descoperit asupra sa suma de 1.200 lei, șase inele din aur, două perechi de cercei din aur, două lănțișoare din aur, un inel de argint și trei brățări din aur.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar în ziua de 21 noiembrie a.c. l-au prezentat magistraților, care au dispus arestarea preventivă a sa pentru 30 de zile  pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. Prejudiciul, în valoare de 7.200 lei, a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here