Acasă Educatie Micii geografi din Balotești au cucerit Vrancea

Micii geografi din Balotești au cucerit Vrancea

DISTRIBUIȚI

La 5 octombrie, după cum se știe, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Educației. Nimeni nu se naște învățat, iar învățarea se realizează pe tot parcursul vieții, indiferent de vârstă.

Deși a fost weekend, la școala gimnazială din localitatea Pufești, județul Vrancea, a fost organizat, pe lângă alte activități, un concurs de geografie pe echipe la care a fost invitată să participe și Școala Gimnazială nr. 1 din Balotești. Concursul s-a desfășurat la clasele gimnaziale, iar elevii ilfoveni au reușit să cucerească, din nou, câteva premii, la clasa a V-a, prin elevii Robert Toma, Ionuț Timpuriu, Eric Țigănașu, Rareș Ungureanu, Andrei Dima și Rareș Stănică.

Elevii de la Școala Gimnazială Pufești și Domnești precum și cei de la Școala Gimnazială nr.1 Balotești  au primit diplome de participare, iar pentru cei mai buni efortul a fost recompensat prin cupe și medalii, reviste și cărți. S-au implicat în buna desfășurare a evenimentului profesorii Mariana Bogdan, Constantin Sărdaru și Damian Nicolae de la Școala din Pufești, iar de la Școala din Balotești profesorii Silviu Pavel, Teodor Marian Lungu și Alexandru Ionescu. După concurs copiii din Balotești au vizitat Mausoleul din Mărășești, Panteonul de glorie al Armatei Române.

Pentru această reușită a micilor geografi din Balotești a contribuit și directorul școlii, Mirela Pienescu, Consiliul Local plătind deplasarea elevilor în localitatea vrânceană. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here