Acasă Economie Mihaela Toader, administrator public al Județului Ilfov, participă la Wolves Summit în...

Mihaela Toader, administrator public al Județului Ilfov, participă la Wolves Summit în Polonia

DISTRIBUIȚI

Astăzi ia startul cel mai mare eveniment de tehnologie și business din Europa Centrală și de Est. Organizată în format hibrid, online și fizic, ediția de anul acesta a Wolves Summit oferă startup-urilor, corporațiilor, investitorilor, partenerilor și sponsorilor deopotrivă, oportunitatea de a ajunge la comunitatea tehnologică globală și de a se întâlni personal în Wroclaw, Polonia. Evenimentul se desfășoară timp de trei zile.

Din partea Consiliului Județean Ilfov va participa, ca speaker, Mihaela Toader, administrator public al județului: „În ultimii ani, Europa Centrală și de Est a devenit regiunea cu cel mai mare potențial de inovare. Atenția instituțiilor financiare internaționale și a investitorilor s-a îndreptat către această zonă. Județul Ilfov are toate atuurile să devină next hot spot of innovation în România și, de ce nu, în această parte a Europei. Avem cele mai mari resurse de cercetare în platforma de la Măgurele și în mediul antreprenorial agil. Este sarcina noastră, a autorităților publice, să le oferim potențialilor investitori un mediu stabil și servicii publice de calitate pentru a le da încrederea să investească în regiunea noastră”, declară Mihaela Toader.

În cadrul celor trei zile ale evenimentului vor fi abordate, printre altele, teme referitoare la tendințele globale în sistemele de plăți pentru instituțiile financiare, la dezvoltarea ecosistemului de pornire privită ca pe o nouă normalitate, transfer de tehnologie, epoca de aur a tehnologiei din Asia de Sud-Est și modul în care Europa poate face parte din aceasta. De asemenea , se va discuta despre cum să valorificăm economia tehnică de 300 de miliarde de dolari din Asia de Sud-Est, explorarea potrivirii pe piața produselor într-o lume post-pandemică, despre moduri neobișnuite de a-ți promova startup-ul la un buget redus, cum putem reformula provocările cheie din industrie și să începem să abordăm problemele care contează pentru a stimula creșterea economică viitoare și, nu în ultimul rând, despre cum putem inspira generațiile actuale și viitoare de inovatori corporativi, lideri și factori de decizie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here