Acasă Politic Minicongres al PSD pentru lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale

Minicongres al PSD pentru lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale

DISTRIBUIȚI

PSD va organiza sămbătă, 24 august, la Palatul Parlamentului, un nou congres, la care vor participa 800 de delegați, pentru lansarea Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale, scrie G4Media.ro.

PSD și-a lansat în 2014 candidatul la prezidențiale pe stadion, în prezența a zeci de mii de delegați. Pe de altă parte, congresele partidului în care se iau decizii importante se țin de regulă la Romexpo sau la Sala Palatului tocmai pentru a asigura participarea cât mai multor delegați și pentru a arăta în acest fel forța partidului.

Reprezentanții partidului din teritoriu sunt slab mobilizați din cauza candidaturii încă de la congresul în care Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte PSD.

Cu o zi înaintea Congresului extraordinar al partidului de sâmbătă, vineri se va reuni Comitetul Executiv Naţional al PSD, în cadrul căruia urmează să fie validat candidatul social-democraților pentru alegerile prezidenţiale din toamnă.

Pe 23 iulie, CExN al PSD a votat ca preşedintele partidului, Viorica Dăncilă, să fie candidatul la alegerile prezidenţiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here