Acasă Politic Miniștrii Cabinetului Dăncilă, negociați de Dragnea și de liderii locali

Miniștrii Cabinetului Dăncilă, negociați de Dragnea și de liderii locali

DISTRIBUIȚI

Ministrii Cabinetului Dancila vor fi validati vineri, 26 ianuarie, in forurile statutare ale celor PSD si ALDE, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, pe parcursul zilei de luni, discutii cu presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, cu vicepresedintele Varujan Vosganian, precum si cu secretarul general al formatiunii, Daniel Chitoiu. Prim-ministrul desemnat, Viorica Dancila, nu a fost present, în prima parte a zilei, la discutiile privind formarea noului guvern. ”Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii”, a spus presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, presedinte al Consiliului Judetean Tulcea, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, presedintele partidului.

Motivul – in PSD sunt discutii tensionate. S-au impotmolit negocierile pentru conducerea unor ministere-cheie, cum ar fi Transporturile si Finantele. Liderii locali au si ei putere de decizie, asa ca fiecare are un cuvant de spus sau un om de propus.

Pentru ca nu au reusit sa ajunga la un acord in ceea ce priveste viitorii ministri, liderii social-democrati ar fi decis ca astazi sa fie discutat doar programul de guvernare, potrivit informatiilor Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here