Acasă Economie Ministrul Economiei: România va avea o nouă fabrică de pulberi pentru muniție

Ministrul Economiei: România va avea o nouă fabrică de pulberi pentru muniție

DISTRIBUIȚI

Florin Spătaru a precizat la postul public de televiziune că țara noastră are banii necesari pentru realizarea unei noi fabrici de pulberi pentru muniție și că s-au încheiat parteneriate de colaborare cu Statele Unite și Coreea de Sud.

”Vom face o capacitate de producție pentru pulberi pentru tipurile de muniție pe care urmează să le dezvoltăm, pentru că vorbim atât de muniție NATO, cât și de muniție non-NATO, și pe lângă cei 800 de milioane de lei pe care noi i-am alocat la Ministerul Economiei din bugetele ministerului, avem parteneriate semnate cu companii americane, cu companii sud-coreene pentru a putea începe această construcție industrială”, a spus ministrul.

Acesta anunța, recent, că în ultimul an România a început să investească în retehnologizarea industriei de armament, în contextul războiului din Ucraina. El preciza că se dorește dezvoltarea de noi capacități de producție, în special în fabricile care produc muniție.

2 COMENTARII

  1. […] Florin Spătaru a precizat la postul public de televiziune că țara noastră are banii necesari pentru realizarea unei noi fabrici de pulberi pentru muniție și că s-au încheiat parteneriate de colaborare cu Statele Unite și Coreea de Sud. ”Vom face o capacitate de producție pentru pulberi pentru tipurile de muniție pe care urmează să le […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here