Acasă Anchete Motociclu de 5.000 de euro furat din Ștefăneștii de Jos, găsit la...

Motociclu de 5.000 de euro furat din Ștefăneștii de Jos, găsit la Făurei

DISTRIBUIȚI

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orelor 17:30, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin plângere, de către o femeie, cu privire la faptul că, în perioada 2 – 4 aprilie a.c. i-a fost sustras motociclul, aflat în parcarea subterană a unui complex rezidențial, din comuna Ștefăneștii de Jos. Prejudiciul declarat de către persoana vătămată este de 24.851 de lei.

În urma activităților investigativ- operative, polițiștii din Voluntari au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate. Totodată, polițiștii au identificat bunul reclamat ca fiind sustras în orașul Făurei, județul Braila, unde bărbatul, de 50 de ani, l-ar fi vândut unei persoane din localitate. Bunul respectiv urmează să fie recuperat și predat persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii orașului Voluntari au emis Ordonanță de Reținere pentru 24 de ore față de bărbatul bănuit de comiterea faptei sesizate, urmând ca acesta să fie prezentat în cursul zilei de astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 12 =