Acasă Info Local Multe dosare penale întocmite de polițiștii ilfoveni de la Rutieră

Multe dosare penale întocmite de polițiștii ilfoveni de la Rutieră

DISTRIBUIȚI

Noaptea trecută, la puțin timp după orele 12.00, polițiștii din Bragadiru au depistat un bărbat de 30 de ani, din Pitești, în timp ce conducea pe DN6 un autovehicul, având dreptul de conducere anulat. De asemenea, potrivit IPJ Ilfov, duminică 26 martie, în jurul orei 05.10, polițiștii din Snagov au prins un tânăr de 23 ani, din comuna Gruiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,62 mg/l, acesta refuzând recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, la data de 25 martie a.c., la ora 23.40, polițiștii din Bragadiru au depistat în trafic un bărbat de 68 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Safirului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,83 mg/l.

La 26 martie a.c., la ora 1.50, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au depistat şi identificat în trafic un tânăr de 29 de ani, din București, în timp ce conducea pe strada Popasului, dinspre București către Voluntari, un autoturism având dreptul de conducere suspendat.

Pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here