Acasă Info Local NU SE DAU DUȘI DE LA BUTOIUL CU MIERE

NU SE DAU DUȘI DE LA BUTOIUL CU MIERE

DISTRIBUIȚI

primari 

 

După ce Marian Vanghelie s-a dat în stambă și a declarat că e posibil să își mai încerce o dată norocul la ”cea mai săracă primărie din București”, dar cu un buget generos care i-a permis să facă tot felul de afaceri dubioase cu apropiați de-ai săi, în mediul politic a fost dat zvonul potrivit căreia la alegerile locale de anul viitor mulți primari care au probleme cu justiția și care nu mai pot candida din partea partidelor lor din motive de statut ar cam vrea să candideze din postura de independenți.

În țară există asemenea personaje, plecând de la ieșeanul Gheorghe Nichita, până la tulceanul Constantin Hogea. Astfel de candidaturi ar putea avea loc și în Ilfov, unul dintre exemple fiind edilul de la Jilava, Adrian Mladin, repus recent în funcție, cu toate că are o condamnare pentru corupție, nedefinitivă însă. De asemenea, unii edili certați cu legea ar putea încerca încă o candidatură sub umbrela UNPR, formațiune care acceptă ”întăriri”, mai ales dacă primarul respectiv are imagine bună în comunitatea pe care o administrează. Sau, de ce nu, atât PNL, cât și PSD ar putea să își pună candidați de formă și să îi susțină de fapt pe aceiași indivizi din postura de candidați independenți.

Acest zvon apare și pentru că, atât în PSD, cât și în PNL, există persoane care susțin că în 2016, din cauza anchetelor pe care le desfășoară ”în forță” DNA, să ne trezim cu o lipsă acută de candidați.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here