Acasă Anchete O FIRMA DIN VOLUNTARI IN TOPUL COMPANIILOR CU ACTIUNI LA PURTATOR

O FIRMA DIN VOLUNTARI IN TOPUL COMPANIILOR CU ACTIUNI LA PURTATOR

DISTRIBUIȚI

Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) a furnizat revistei Capital un clasament al primelor companii care înregistrează acţiuni la purtător, după cifra de afaceri an din 2016. 

Locul 1 este ocupat de compania, ICME ECAB SA, cu sediul în Bucureşti, Sector 3, care a avut o cifră de afaceri de 521,83 milioane lei în 2016 şi o pierdere netă de 10,72 milioane lei. Unicom Tranzit SA, cu sediul în Voluntari, Ilfov, firma implicată în accidentul feroviar din Hunedoara, unde doi mecanici de locomotivă au murit, este pe locul 2 pe lista companiilor, după cifra de afaceri, cu acţiuni la purtător. Unicom Tranzit a avut o cifră de afaceri de 252,79 milioane lei şi pierdere de 8,35 milioane lei. TelDrum, cu sediul în Alexandria, a înregistrat o cifră de afaceri de 223,53 milioane lei şi profit net 2.19 milioane lei.

În top mai figurează Vidiavi Company SA, Five-Holding SA, Elcomex-I.E.A. SA, Bravcod SA, Mercedes-Benz Leasing IFN SA, Techno Dopo Total SA, Titan Mar SA, Bucegi Invest SA, Spiact Craiova SA, Ferma Salcia SA, Eco Sud SA, Athenaeun Construct SA, Arena Group SA.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here