Acasă Economie OBIECTIVE MARI PENTRU PRIMĂRIA PANTELIMON ÎN 2014

OBIECTIVE MARI PENTRU PRIMĂRIA PANTELIMON ÎN 2014

DISTRIBUIȚI

by www.photoflorian.comPrimăria orașului Pantelimon își propune și pentru acest an continuarea proiectelor de dezvoltare și modernizare a urbei. Printre obiectivele importante ale administrației publice locale, după cum a declarat pentru Viitorul Ilfovean primarul Marian Ivan, se numără reabilitarea termică a 21 de blocuri, documentația fiind deja aprobată, amenajarea de noi parcări aferente blocurilor situate pe strada Eroilor, precum și amenajarea domeniului public din spatele blocurilor D1, E1, A, B, D, G, I și H (strada Livezilor). De asemenea, un obiectiv major îl constituie proiectarea și execuția unor blocuri de locuințe, aici fiind vorba de 250 de apartamente, în special cu două camere, și garsoniere pentru tinerii cu vârsta de până în 35 de ani, dar și pentru familiile nevoiașe.

Și pentru că educația s-a aflat permanent în atenția primarului Marian Ivan, în orașul Pantelimon va începe construirea unei noi unități de învățământ cu clasele I – VIII (P+2+M în intr. Marginei), dar și a unei noi grădinițe cu program prelungit. Școala din strada Mioriței va intra în reparație capitală, iar școala din Bulevardul Biruinței nr.72 va beneficia de un cabinet medical modern.

Nu în ultimul rând, spune primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, va fi extinsă, potrivit programului aprobat, rețeaua de canalizare, în zona Matei Basarab, Intrarea Anton Pann, rețeaua de apă potabilă pe străzile Sfânta Maria, Magnoliei, Orhideei și Avicola, și rețeaua de apă pluvială pe străzile Răscoalei și Tractorului și străzile adiacente acestora. Anul trecut, după cum se cunoaște, a fost extinsă rețeaua de canalizare pe străzile Vișinilor, Brândușei, Viilor I până la căminul de pe canalul colector. Pe strada Vișinilor au fost executate rețele de alimentare cu apă și branșamentele aferente.

1 COMENTARIU

  1. DESI LUCRARILE DE CANALIZARE AU FOST INCEPUTE DE 1 AN SI JUMATATE(PE STRADA RASCOALEI-PANTELIMON-ILFOV),PANA IN PREZENT NU S-AU EXECUTAT DECAT MICI INCEPUTURI,ACUM UN AN .IN PREZENT LUCRAREA STAGNEAZA,STRADA ESTE PLINA DE GROPI,MULT PRAF(CAND NU ESTE MOCIRLA) VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA AVETI CEVA INFORMATII IN LEGATURA CU ACEASTA LUCRARE(CANALIZARE,ALIMENTARE CU APA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here