Acasă Politic Oboseala pandemică a scos oamenii în stradă

Oboseala pandemică a scos oamenii în stradă

DISTRIBUIȚI

Prima seară sub noile restricții privind lupta împotriva Covid 19 a scos sute de oameni în stradă în București, Constanța, Brăila, Galați și Arad. În semn de nemulțumire, sute de tineri au organizat proteste spontane în cadrul cărora au scandat împotriva Guvernului și a noilor restricții care, consider ei, le îngrădesc libertatea. Protestele au fost transmise pe Facebook de diferite persoane, iar scandările împotriva autorităților au fost sunt numeroase și radicale, majoritatea dintre acestea solicitând demisia și libertatea: ”Jos Guvernul!”, ”Toate partidele, aceeași mizerie!”, ”Jos cu starea de alertă!”, ”Criminalii!”.

Pe toată durata manifestațiilor, polițiștii au escortat grupurile de oameni, asigurându-se că se respectă măsurile de restricție. Cu toate acestea, mai mulți protestatari au fost surprinși fără mască în mijlocul mulțimilor de oameni.

La București, sute de tineri s-au aflat în fața Guvernului mult după miezul nopții și au plecat spre dimineață.

Sute de oameni au ieșit în stradă și în Galați. Brăila și Constanța,. La Timișoara, orașul cu cea mai mare rată de incidență a cazurilor cu Covid 19, oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta ”împotriva lui Arafat.”. Foto: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 7 =