Acasă Politic Orban a demisionat parțial din PNL

Orban a demisionat parțial din PNL

DISTRIBUIȚI

Ludovic Orban și-a anunțat, marți dimineața, în plenul Camerei Deputaților, demisia din grupul parlamentar al PNL, precizând însă că nu demisionează încă și din partid. El a anunțat că își va continua activitatea ca parlamentar neafiliat.

”Din păcate, astăzi nu am altă soluție pentru onorarea obligațiilor morale decât de a mă despărți, sper temporar, de colegii mei liberali”, a afirmat Orban. Pentru a rămâne în PNL trebuie îndeplinite însă câteva condiții, una dintre ele fiin ca ”PNL să își întoarcă fața către cetățeni și spatele către chiriașul de la Cotroceni”.

Ludovic Orban, aflat la cel de al treilea mandat de deputat, a fost președinte al Camerei Deputaților, din decembrie 2020, și a demisionat din funcție în 13 octombrie. El își anunțase demisia de la șefia Camerei încă din 25 septembrie, când a pierdut șefia PNL.

Orban a intrat în politică în 1992, ca membru al PNL – Aripa Tânără.

Florin Roman: ”Din respect nu v-am întrerupt”

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Florin Roman a declarat, marţi, de la tribuna Camerei Deputaților, după ce Ludovic Orban a făcut anunţul privind retragerea din grupul parlamentar PNL, că îi mulţumeşte în numele grupului PNL pentru lucrurile bune făcute împreună.

”Mulţumim în numele PNL pentru lucrurile bune făcute împreună. Din respect, nu v-am întrerupt. Vă aştept la declaraţii politice, săptămâna viitoare, de la 8.30”, a spus Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here