Acasă Economie Orbital București – Drumuri Radiale va contribui la realizarea unor conexiuni mai...

Orbital București – Drumuri Radiale va contribui la realizarea unor conexiuni mai ușoare între localitățile ilfovene și București

DISTRIBUIȚI

Orașul Pantelimon este propus a fi cuprins în DR7 – Est Expres

Primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, a participat, recent, alături de alți șapte primari din județul Ilfov, secretarul de Stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu și vicepreședinții Consiliului Județean Ilfov, la o ședință organizată în cadrul Consiliului Județean Ilfov pentru dezbaterea unui proiect de o importanță majoră pentru ilfoveni.

Orbital București – Drumuri Radiale este proiectul ce se află acum în stadiul de prefezabilitate și care va contribui la realizarea unor conexiuni mult mai ușoare între localitățile ilfovene și București, totodată îmbunătățind traficul rutier. Acest proiect înseamnă zece drumuri radiale cu o lungime totală de circa 100 km, 30 de noduri și descărcări rutiere și 30 de localități intersectate.

Orașul Pantelimon este propus a fi cuprins în DR7 – Est Expres, drumul radial ce va avea o lungime de 6,10 km și va conecta Moara Domnească la Autostrada A0, realizând legătura municipiului București la A0 prin Dobroești – Pantelimon – DNCB – A0. Costul acestui drum este estimat la 58,34 milioane de euro cu TVA.

Obiectivul acestui mare proiect de infrastructură îl constituie chiar crearea unor legături mai facile ale Autostrăzii A0 – Inel București cu județul Ilfov, prin drumuri de legătură, radiale.

În urma acestei investiții, locuitorii județului Ilfov vor avea acces rapid în Capitală, fiind legate marile bulevarde ale Bucureștiului cu Șoseaua de Centura actuală și A0, având drumuri de legătură între localitățile din aria metropolitană și A0, susține primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =