Acasă Anchete Otopeni/Două bancomate aruncate în aer 

Otopeni/Două bancomate aruncate în aer 

DISTRIBUIȚI

Update:

Potrivit G4Media.ro care citează surse din Poliție,
autoturismul unui angajat al Serviciului Român de Informații a fost găsit făcut scrum, în comuna Gruiu din județul Ilfov. Mașina fusese furată noaptea trecută și nu este exclus să fi fost folosită în atacul dat la bancomatele din Otopeni și apoi abandonată. Deocamdată, autoritățile nu au probe care sa lege cele două evenimente, însă au ridicat imagini video de pe traseu pentru a vedea dacă există o legătură.

Două bancomate au fost sparte, marţi dimineaţa, la parterul unui bloc din oraşul Otopeni, poliţiştii efectuând verificări pentru stabilirea pagubelor şi găsirea autorilor.

Au fost sustrași bani dintr-un bancomat și urmează ca banca să facă monetarul și să comunice prejudiciul. De asemenea, au mai fost și bancnote arse. La ora actuală există un cerc de persoane bănuite, dar cercetarea este în derulare, sub coordonarea procurorului.

Potrivit IPJ Ilfov, explozia a avut loc în jurul orei 5.00. Polițiștii și pompierii ajunși la locul faptei au constatat că fațada clădirii a fost distrusă, iar cele două bancomate, aruncate în aer. “Polițiștii ilfoveni efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, cât și pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun”, susține IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here