Acasă Politic Palatul Parlamentului: TNL Ilfov și-a ales noua conducere

Palatul Parlamentului: TNL Ilfov și-a ales noua conducere

DISTRIBUIȚI

TNL Ilfov și-a ales, la 22 iulie 2022, conducerea la Palatul Parlamentului în prezența a 1.000 de delegați din toate localitățile județului. TNL Ilfov va fi condus de Petru Niculae.

”Nu mai puțin de 1.000 de tineri au fost prezenți la eveniment. 1.000 de tineri cu mii de idei în spate, cu entuziasm și dorință de a face politică pentru români. În calitate de președinte PNL Ilfov, îi asigur de toată susținerea mea. Voi fi lângă ei, îi voi îndruma la nevoie și le voi sprijini toate proiectele bune pentru cetățeni. Dragi tineri liberali, să luptați pentru oameni și pentru ideile voastre, să schimbați mentalități, să faceți mereu diferența, să aveți curaj și, nu uitați, implicați-vă cu adevărat în tot ceea ce faceți! Numai așa veți avea puterea de a lăsa ceva uriaș în urmă. Felicitări, Petru Niculae! De astăzi, tinerii liberali din Ilfov sunt pe mâinile tale. Să-i ghidezi mereu spre mai bine”, a declarat cu acest prilej președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma.

La rândul său, Ștefan Rădulescu, prim-vicepreședinte al PNL Ilfov, le-a transmis tinerilor liberali ilfoveni ”încredere și susținerea pentru proiectele pe care le vor propune, pentru soluțiile pe care le vor da la problemele cu care se confruntă județul Ilfov. Nu în ultimul rând, le-am oferit siguranța că le vom fi alături. Sunt încrezător că lucrând împreună cu acești tineri, PNL Ilfov va fi și peste ani o organizație la fel de puternică așa cum este azi. Am avut ocazia, de asemenea, să le transmit tinerilor liberali că, peste ani, cu muncă și dedicare, ei vor fi viitorii primari, consilieri și lideri în Consiliul Județean sau chiar în administrația centrală”. Foto: FB Hubert Thuma, Ștefan Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here