Acasă Educatie Pantelimon: Primarul Marian Ivan: ”Educația copiilor noștri rămâne o prioritate!”

Pantelimon: Primarul Marian Ivan: ”Educația copiilor noștri rămâne o prioritate!”

DISTRIBUIȚI

 Elevii din orașul Pantelimon s-au întors astăzi la școală, bucuroși pe de-o parte că îți revăd colegii și mai puțin bucuroși, pe de altă parte, fiindcă asta înseamnă că vacanța a luat sfârșit.

Festivitatea de deschidere a anului scolar 2018 – 2019 a avut loc la Școala Gimnazială nr.1 Pantelimon din str. Biruintei nr.70, la sala de sport pentru elevii din  clasele pregătitoare și pentru elevii din învățământul primar și la sediul din str. Mioritei nr.24 A – sala de sport, pentru elevii din învățământul gimnazial.

Educația copiilor noștri rămâne o prioritate, susține, mereu, primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan.

Ca drept dovadă, nu cu mult timp în urmă, Școala Gimnazială nr. 1 Pantelimon a semnat un contract de finanțare al proiectului POCU ”Școala pentru toți, șansa unei educații de calitate copiilor și tinerilor din Pantelimon”. Proiectul se va desfășura pe o perioadă de trei ani și conține mai multe segmente astfel: 468 de elevi participanți la activități after school, consiliere parentală pentru 220 părinți, activități de logopedie pentru 15 antepreșcolari, activități de dezvoltare timpurie, 60 de preșcolari care vor desfășura un mix de activități menite să dezvolte abilități specifice vârstei, 50 de cursanți în programul A doua șansă și activități de formare pentru 85 de cadre didactice.

Acest proiect, prin cumulul de programe, va ușura procesul educativ al copiilor și îi va ajuta să prindă drag de învățătură. Primăria orașului Pantelimon și Grădinița nr. 1 Pantelimon sunt partenerii acestui proiect.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 16 =