Acasă Info Local Pantelimon: Se asfaltează strada Răscoalei

Pantelimon: Se asfaltează strada Răscoalei

DISTRIBUIȚI

Primăria orașului Pantelimon anunță că strada Răscoalei urmează să fie asfaltată și că, odată cu acest lucru, va fi realizată și rețeaua de preluare a apelor pluviale.

Din luna martie a acestui an, strada a trecut din proprietatea Consiliului Județean Ilfov în administrarea orașului Pantelimon, după care primăria a inițiat si realizat documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI).

”În acest moment suntem la stadiul în care am demarat procedura de achiziție publică în vederea atribuirii contractului de proiectare si execuție a lucrării. Depunerea ofertelor va avea loc pe 17 octombrie, dacă nu vor apărea solicitări de clarificări asupra documentației, care necesită și prelungirea termenului de depunere. Începerea lucrărilor este condiționată de volumul de lucru la evaluarea ofertelor (numărul de oferte depuse) precum și de posibilitatea apariției unor contestații. Cofinanțator al acestui proiect al orașului Pantelimon, este Consiliul Județean Ilfov”, susține Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here