Acasă Info Local Pantelimon/Senoirii nevoiași primesc în continuare alimente și produse de igienă

Pantelimon/Senoirii nevoiași primesc în continuare alimente și produse de igienă

DISTRIBUIȚI

În cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență Pantelimon, împreună cu colegii mei, am decis să protejăm în continuare, și în perioada stării de alertă, persoanele din orașul nostru, vulnerabile la îmbolnăvirea cu noul coronavirus, declară primarul Marian Ivan.

Seniorii de peste 65 de ani, cu venituri foarte mici sau fără venituri și care nu au pe nimeni alături, vor primi în continuare, în fiecare săptămână, prin Direcția de Asistență Socială, pachete cu alimente și produse de igienă. ”Avem grijă de cei mai necăjiți dintre noi, îi protejăm și sperăm că vom depăși împreună aceste vremuri dificile”, spune primarul Ivan.

Se lucrează din nou la modernizarea străzilor

În altă ordine de idei, primarul Marian Ivan anunță că au fost reluate lucrările la unul dintre cele mai importante proiecte – ”Modernizarea infrastructurii rutiere în orașul Pantelimon”. Acum se lucrează la lotul al III-lea, începând cu strada Făgetului și continuând cu Intrarea Biruinței.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locuitorilor străzilor pe care se intervine, dar în curând străzile lor vor avea o față cu totul nouă”, precizează primarul Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 − 1 =