Acasă Economie Pasajul Domnești, încă un pas mare

Pasajul Domnești, încă un pas mare

DISTRIBUIȚI

La Pasajul Domnești se lucrează intens. Au fost montate grinzile metalice aferente girației suspendate și pe semi-inelul dintre rampa de coborre spre Domnești și rampa de urcare dinspre Chiajna.

Potrivit secretarului de Stat în Ministerului Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, s-a finalizat montarea predalelor prefabricate, la rampa de coborâre spre Bragadiru și a început montarea acestora și la rampa de urcare dinspre Chiajna. De asemenea, a început asfaltarea bretelei de acces pentru riverani, care va permite devierea traficului în vederea realizării rampelor de coborâre și urcare spre Domnești.

În prima zi a lunii septembrie a fost montat ultimul element prefabricat aferent zidurilor de sprijin ale rampei de coborâre spre Bragadiru. Nu în ultimul rând continuă montarea acestora la rampa de coborâre spre București, s-au finalizat ultimele două pile pentru închiderea inelului girației suspendate și se lucrează la ultimele două culee. Continuă relocarea rețelelor de utilități pe zona Domnești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − seven =