Acasă Info Local PE DRUMURILE DIN ILFOV SE ACȚIONEAZĂ PERMANENT CU MATERIAL ANTIDERAPANT

PE DRUMURILE DIN ILFOV SE ACȚIONEAZĂ PERMANENT CU MATERIAL ANTIDERAPANT

DISTRIBUIȚI

Miercuri 8 februarie, la orele 10.00, pe drumurile din judeţul Ilfov se acţionează permanent cu material antiderapant în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de trafic. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov sunt pe teren pentru a verifica modul de intervenţie al utilajelor specifice care împrăștie materiale antiderapante.

Se recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată condiţiilor meteo şi să respecte regulile de circulaţie pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite.

Pentru deplina siguranță a pietonilor și având în vedere condițiile de trafic, pietonilor li se atrage atenția să nu se angajeze în traversare fără să își manifeste clar intenția.

Cu toate ca acționăm permanent cu material antiderapant recomandam șoferilor sa circule cu prudenta pe drumurile din judet, declara Ionel Scriosteanu, directorul de Cabinet al presedintelui CJ Ilfov.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două mesaje de informare şi atenţionare cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare şi la condiţii de formare a poleiului (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari), dar şi atenţionări nowcasting referitoare la polei pentru judeţele Vaslui, Galaţi, Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi şi municipiul Bucureşti (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting).

Conducătorilor auto li se recomanda să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here