Acasă Economie PENTRU ILFOVENI

PENTRU ILFOVENI

DISTRIBUIȚI

300 de locuri în Portugalia pentru recoltarea zmeurei

EURES România anunță că sunt disponibile 300 de locuri de muncă, în Portugalia, pentru recoltarea zmeurei. Durata contractului este de aproximativ trei luni, timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie sau inceputul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, avand avantaj persoanele cu experienta în agricultura/experienta la recoltarea zmeurei/experienta la munca in sere.

Angajatorul asigura cazarea contra sumei de 2 euro/zi, plateste transportul catre Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariul oferit este intre 603 si 1.053 euro/brut/luna , saptamana de lucru fiind de 40 de ore timp de 5 zile lucratoare cu doua zile libere prin rotatie.

In ceea ce priveste limbile straine cunoscute de persoanele care doresc sa ocupe aceste posturi, constituie avantaj cunoasterea limbilor engleza, spaniola sau portugheza – cunostinte de baza, dar nu este o cerinta obligatorie. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul A.J.O.F.M. Ilfov, care poate fi contactat la sediul A.J.O.F.M. Ilfov din str. Ruginoasa, nr.4, sector 4, Bucuresti, tel: 021.332.37.08/ 112.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31 decembrie 2017.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here