Acasă Social Pentru ilfovenii care vor să lucreze în Danemarca

Pentru ilfovenii care vor să lucreze în Danemarca

DISTRIBUIȚI

LA CULES DE MAZĂRE

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov dispune, prin intermediul EURES România, de 100 de locuri de muncă în domeniul agricol, la recoltat mazăre ȋn Danemarca. Pentru ocuparea locurilor de muncă respective se va organiza selecție la Râmnicu Vâlcea ȋn data de 23 februarie 2018.

Potrivit Corinei Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, salariul oferit este de 0.6 euro brut/kg de mazăre recoltată ȋn caserole/lădițe cu gramaj specific, la care se adaugă 12,5% alocație de concediu.

Contractul de muncă se va derula ȋn perioada iunie – octombrie 2018, iar programul de lucru este de 30 – 40 ore, 6 zile/săptămână.

Angajatorul oferă cazare ȋn rulote, ȋn stil camping, pentru care se vor reține 8 euro/zi, sumă care va acoperi inclusiv cheltuielile pentru gaz, apă și electricitate. Ȋn camping sunt disponibile bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat și Internet Wireless.

Transportul către Danemarca și retur va fi suportat de lucrător. Pentru transportul din camping la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contra sumei de 1.5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să ȋși aleagă alt mijloc de transport către locul de muncă.

Persoanele interesate de oferta de muncă trebuie să trimită un CV model EUROPASS cu fotografie, ȋn limba română sau engleză, pe adresa de e-mail work@greenpeas.dk. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecția candidaților va fi realizată exclusiv de angajator.

La selecție vor avea acces doar persoanele preselectate și invitate ulterior de consilierii EURES.

Termenul limită până când vor putea fi transmise aplicații este 20 februarie 2018.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here