Acasă Anchete Percheziții la mall

Percheziții la mall

DISTRIBUIȚI

Aproape 6.000 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute au fost confiscate, marți dimineață,  în urma a 6 percheziții efectuate de polițiștii din Giurgiu și București.

La data de 5 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Giurgiu și Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijinul Direcției de Investigare a Criminalității Economice din I.G.P.R., au organizat o acțiune simultană, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu. Au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziție (5 într-un complex comercial din București și unul în Giurgiu). Astfel, au fost descoperite aproximativ 6.000 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute. Au fost ridicate mii de bunuri (articole de îmbrăcăminte și încălțăminte) susceptibile a fi contrafăcute, ce urmează a fi expertizate în vederea stabilirii autenticității acestora. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 600.000 de lei.

În caz sunt continuate cercetări la Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, pentru săvârșirea infracțiunii de ”punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here