Acasă Anunturi Percheziții la Primăria Sectorului 5

Percheziții la Primăria Sectorului 5

DISTRIBUIȚI

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare, marţi, 7 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Ialomiţa, a anunţat Poliţia Capitalei.

Totodată, au fost puse în aplicare şi ordonanţe de ridicare a unor înscrisuri, într-un dosar de abuz în serviciu, delapidare şi evaziune fiscală.

”În fapt, din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat bănuiala rezonabilă că o organizaţie nonguvernamentală ar fi beneficiat sistematic, în anul 2020, de fonduri publice locale, ale unei autorităţi locale, în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei, pe care le-ar fi cheltuit pentru a achiziţiona, în mod direct, la preţuri supraevaluate, mai multe bunuri şi servicii”, a transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Percheziții au loc și la Primăria Sectorului 5. Este vorba, potrivit unor surse din cadrul anchetei, de Asociația Împreună Dezvoltăm Sectorul 5, înființată de fostul primar al Sectorului 5 Daniel Florea, în prezent deputat.

Florea vrea din nou să candideze la Primăria Sectorului 5, însă nu are susținere din partea PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here