Acasă Editorial PERCHIZIȚII LA DELAPIDATORI ÎN ILFOV ȘI CĂLĂRAȘI

PERCHIZIȚII LA DELAPIDATORI ÎN ILFOV ȘI CĂLĂRAȘI

DISTRIBUIȚI

Silvicultura

 

Sunt vizați funcționari de la ocolul silvic

 

Luni dimineaţa, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează șapte percheziții, în județele Ilfov și Călărași, la persoane bănuite de delapidare, și pun în executare zece mandate de aducere.

Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2009 – 2014, 18 persoane, în calitate de funcționari sau contabili în cadrul unui ocol silvic, ar fi valorificat material lemnos din mai multe cantoane silvice, fără a înregistra în contabilitate și fără a depune în casierie sumele încasate. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 610.000 lei. Polițiștii urmăresc depistarea persoanelor bănuite, vor ridica documente financiar-contabile și au în vedere identificarea de bunuri, pentru recuperarea prejudiciului. – foto – mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here