Acasă Social Plângere pe numele primarul Sectorului 5, pentru că pune în pericol sănătatea...

Plângere pe numele primarul Sectorului 5, pentru că pune în pericol sănătatea populației

DISTRIBUIȚI

După cum presa centrală a relatat zilele trecute, în plină epidemie de coronavirus, Daniel Florea, primarul Sectorului 5, pune în pericol sănătatea bucureștenilor și a angajaților instituției distribuind diverse produse în scop electoral, fără nicio măsură de precauție. Florea nu oferă spații pentru pentru izolarea persoanelor privind COVID 19, dar distribuie pomeni electorale.

Comportamentul edilului este complet iresponsabil deoarece astfel de acțiuni pot duce la îmbolnăvirea unui număr foarte mare de persoane, atenționează USR, așa cum au făcut-o și alte partide și mulți cetățeni din sector.

În vreme ce autoritățile recomandă să limităm contactul, să stăm cât mai mult în casă pentru a reduce riscul de infecție cu coronavirus, angajații primăriei plimbă pachete din ușă în ușă și se mai și laudă cu asta.

USR București solicită instituțiilor să ia măsuri pentru a stopa orice acțiune a primarului Daniel Florea care reprezintă un risc real la adresa populației.

Dragoș Geamănă, consilier local în cadrul CL Sector 5 a adresat o solicitare oficială către primărie de a opri campania mascată și a anunțat că va depune o plângere la DSP pentru a stopa definitiv astfel de acțiuni care pun în pericol sănătatea locuitorilor sectorului. ”Este extrem de periculos să derulezi acțiuni care zădărnicesc eforturile întregii societăți de a preveni răspândirea virusului. Iar pentru astfel de fapte, Daniel Florea trebuie să răspundă în fața autorităților”.

În mai multe puncte amenajate pe raza Sectorului 5 s-au distribuit ”kituri de igienă de bază ce conțin gel dezinfectant, săpunuri și șervețele umede antibacteriene”. Florea, recunoscut ca o persoană cu un cult al personalității extrem de dezvoltat, nu a scăpat ocazia să pună în ”kiturile” respective și câte un flayer cu poza sa. Mulți cetățeni din sector s-au înghesuit la punctele de distribuire din Intrarea Veseliei, Strada Zăbrăuțiului, Parc Humulești, Strada Amurgului, Strada Pucheni, Parcul Sebastian, Aleea Livezilor, Strada Soldat Tunsu Petre, Aleea Iacob Andrei și Strada Șinei să intre în posesia pachetelor. De precizat faptul că aceste pachete au fost aduse cu aceleași mașini folosite pentru a căra diverse utilaje prin parcurile din sector. Foto: Dan Iulian Croitoru, G4Media.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − eight =