Acasă Info Local Platformă de tip GIS pentru orașul Pantelimon

Platformă de tip GIS pentru orașul Pantelimon

DISTRIBUIȚI

Modernizarea urbei noastre trebuie făcută și la nivel de administrație, management și digitalizare, consideră Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon. De aceea, spun eel, dezvoltăm în acest moment o platformă de tip GIS (Sistem Informațional Geografic), care va avea un impact major asupra organizării datelor și a unei mai bune înțelegeri asupra problemelor cu care se confruntă anumite zone ale orașului nostru.

În linii mari, GIS-ul reprezintă harta orașului Pantelimon pe care se pot suprapune o mulțime de date precum numerele poștale/administrative ale fiecărei străzi, evidența cadastrală a primăriei, rețele de utilități specifice fiecărei străzi în parte, planurile și proiectele de modernizare ale fiecărei zone/străzi sau registrul spațiilor verzi.

Platforma va fi extrem de utilă și pentru a scurta timpul de așteptare pentru eliberarea diverselor documente, astfel încât anumite adeverințe vor putea fi descărcate direct din GIS.

În cadrul platformei GIS, Primăria Pantelimon va avea o mai bună evidență a compartimentului de taxe și impozite. Prin GIS va fi modernizată și organizată situația administrativă a orașului Panteliomn. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here