Acasă Politic PMP Ilfov propune: Alegeri locale la 27 septembrie și parlamentare la 6...

PMP Ilfov propune: Alegeri locale la 27 septembrie și parlamentare la 6 decembrie

DISTRIBUIȚI

România are nevoie de stabilitate pentru a face faţă provocărilor economice generate de criza COVID-19. Instituţiile centrale şi locale trebuie să fie puternice şi stabile. Comunităţile au nevoie de proiecte viabile. De aceea, PMP Ilfov susţine organizarea cât mai curând posibil a alegerilor locale şi generale.

PMP propune ca în 27 septembrie românii să-şi aleagă primarii, iar în 6 decembrie, pe cei care să îi reprezinte în Parlament. Cele două date sunt cele mai potrivite pentru ca ţara noastră să aibă cât mai rapid o nouă administraţie locală şi un nou legislativ, care pot lua măsurile pe termen mediu şi lung, pentru a limita impactul pandemiei în economia românească.

”Ilfovenii, la fel ca toţi românii, vor să vadă că politicienii le sunt alături. Vor să vadă că liderii reuşesc să se pună la masă, în momente dificile, să lase luptele politice deoparte şi să găsească resursele interne pentru a accepta un calendar în favoarea românilor. Oamenii au nevoie de proiecte reale, au nevoie ca vieţilor lor să revină la normal. Şi au nevoie acum”, declară Rizia Tudorache, preşedintele PMP Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 5 =