Acasă Cultura Poftiți la “Seara de aur a faptelor bune”!

Poftiți la “Seara de aur a faptelor bune”!

DISTRIBUIȚI

Fundația Gimmyni și Asociația Împreună Pas cu Pas vă invită joi, 14 decembrie, de la orele 18.00 la Sala Rondă din Parcul Tei, la evenimentul caritabil “Seara de aur a faptelor bune”.

”Dorința de a face celor din jur fiecare zi mai frumoasă ne-a motivat ca și în acest an să continuăm campania de donații. Scopul acestei campanii este de a colecta donațți constând în jucării,
dulciuri, fructe, cărți si rechizite  pentru copiii diagnosticați cu autism, sindromul Down și pentru cei cu afecțiuni neuro-psihomotorii, dar și pentru cei care provin din familii cu posibilității reduse”, susțin organizatorii.

“Seara de aur a faptelor bune” este un eveniment caritabil organizat de Fundația Gimmyni și Asociația Împreună Pas cu Pas, în parteneriat cu Imperial Corporate Events.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej potrivit pentru a ne aduce aminte de cât de generoși și inimoși putem fi cu cei de lângă noi care au mai multă nevoie!

Scopul evenimentului este de a oferi bucurie copiilor cu nevoi speciale, pe care ne dorim să-i ajutăm să se simtă bine în societate, nu marginalizați sau uitați.

100 de inimi generoase vor dărui și 100 de inimi de copil vor primi de sărbători câte o surpriză.

 

Desfășurarea evenimentului

18:00-18:30 – Primirea invitatilor

18:30-18:45 – Cateva cuvinte adresate invitatiilor din partea organizatorilor

18:45-19:00 – De la parinte la parinte. Bucuria si neputinta parintilor care au copii cu nevoi speciale.

19:00-19:30 – Recital colinde cu Alina Danciu

19:30-20:00 – Gasca Zurly

20:00-20:30 – Mos Craciun a sosit! (In asteptarea lui Mos Craciun copiii vor primi cadouri si se vor imparti cu ajutorul spiridusilor).

20:30 – Încheierea evenimentului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here