Acasă Interne Poliția Locală are girofar. Și la ce îi folosește?

Poliția Locală are girofar. Și la ce îi folosește?

DISTRIBUIȚI

Probabil că mulți dintre Dvs v-ați săturat de abuzurile comise de unii ”polițiști” locali. Își duc șefii acasă cu girofar, trec pe roșu motivând că sunt ”în misiune” sau vă opresc în trafic pentru că nu ați dat, chipurile, prioritate. Ei bine, toate astea sunt ilegalități pe care le fac cei care vor să pară polițiști, dar nu au nici pe departe pregătirea necesară.

Cel mai bine ar fi să își vadă de lefurile nesimțite pe care le primesc comparativ cu cei de la poliția adevărată și să facă ce știu mai bine: să păzească intrările din primării și parcurile. Și, mai ales, pe cei care mănâncă semințe că oricum dacă au probleme sună la 112.

Așadar, știați că mașinile de serviciu ale ”poliției” locale au montat un girofar care nu le folosește la absolut nimic? Mașinile de serviciu ale ”poliției” locale nu au regim de circulație prioritară, iar angajații primăriilor nu au voie să oprească în trafic alte autoturisme folosindu-se de semnalele luminoase sau acustice montate pe mașinile de serviciu.

În realitate, chiar dacă sunt prevăzute în legislație, aceste rampe luminoase și acustice au fost montate pe mașinile localilor din banii Dvs. fără a avea nicio utilitate, doar din dorința administrațiilor locale de a avea propria ”poliție” subordonată care să se confunde cât mai mult cu autovehiculele Poliției Române. Potrivit art. 32, alin.2, lit.b din OUG 195/2002, republicată, aceste autovehicule sunt autorizate să utilizeze semnale speciale de avertizare luminoase pentru lumina albastră.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × five =