Acasă Info Local POLIȚIA ȘI DSVSA ILFOV AMENDEAZĂ, SAMSARII RECIDIVEAZĂ

POLIȚIA ȘI DSVSA ILFOV AMENDEAZĂ, SAMSARII RECIDIVEAZĂ

DISTRIBUIȚI

carne-1La 20 aprilie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, împreună cu medici din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au efectuat verificări la mai multe societăţi comerciale de pe raza judeţului Ilfov. Activităţile de control au vizat respectarea disciplinei financiar contabile, a normelor privind calitatea şi siguranţa produselor agroalimentare (carne, produse din carne congelată, ouă, legume-fructe) şi corecta informare a cetăţenilor cu privire la mărfurile expuse spre vânzare.

În cadrul acţiunii, la o unitate economică, cu obiect de activitate procesarea produselor din carne, poliţiştii au descoperit 2.700 kilograme produse din carne, care erau depozitate în condiţii insalubre.

Întreaga cantitate de carne a fost confiscată, urmând a fi distrusă într-o unitate specilizată, fiind, de asemenea, aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 20.000 de lei.

Având în vedere că poliţiştii au constatat că activitatea societăţii comerciale în cauză fusese suspendată în urma unui control anterior al reprezentanţilor Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, măsură care nu a fost respectată, s-a dispus şi interzicerea desfăşurării activităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here