Acasă Anchete POLIȚIST DIN CERNICA, SUB CONTROL JUDICIAR

POLIȚIST DIN CERNICA, SUB CONTROL JUDICIAR

DISTRIBUIȚI

Ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au prins în flagrant-delict, la data de 29 mai a.c., un agent de la Postul de Poliție Cernica în timp ce primea mită 800 de lei de la o persoană pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu.

În fapt, polițistul i-a solicitat inițial concubinului denunțătoarei suma de 5.500 de lei, care reprezenta jumătate din prejudiciul creat unei societăți de distribuire energie electrică, pentru a soluționa favorabil un dosar penal în care aceasta era cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt de energie electrică. Ulterior, agentul de poliție i-a pretins denunțătoarei suma de 1.000 de lei, din care a primit 200 de lei în cursul lunii aprilie.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a polițistului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă cercetarea sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

1 COMENTARIU

  1. Bragadireanu sef post Ajoitei Gabriel si Baciu Florian sunt niste corupti pe mine Stefan Florea mau batut in 2014 am 76 ani mi-am facut 4 dosare penale ca nu renunt la un teren in favoarea nepoatei mele Oprea Mariana si ea fiind politista nu merita sa faca parte din MAI actioneaza la ordinele altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here