Acasă Anchete Popești Leordeni: Opt tone de tutun prelucrate ilegal

Popești Leordeni: Opt tone de tutun prelucrate ilegal

DISTRIBUIȚI

Nouă persoane (5 bărbați și 4 femei) au fost prinse în flagrant delict de polițiștii orașului Popești Leordeni în timp ce tocau tutun într-o hală din Popești Leordeni, unde era depozitată cantitatea de aproximativ 8 tone de frunze de tutun.

Aproximativ o tonă de tutun era tocat. Potrivit IJP Ilfov, din primele verificări a reieșit că întreaga cantitate de tutun urma să fie tocată și comercializată ilegal.

Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, care continuă cercetările în dosarul penal deschis pentru infracțiunea de producerea de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare.

1 COMENTARIU

  1. […] Nouă persoane (5 bărbați și 4 femei) au fost prinse în flagrant delict de polițiștii orașului Popești Leordeni în timp ce tocau tutun într-o hală din Popești Leordeni, unde era depozitată cantitatea de aproximativ 8 tone de frunze de tutun. Aproximativ o tonă de tutun era tocat. Potrivit IJP Ilfov, din primele verificări a reieșit […]  » Vezi detalii […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here