Acasă Info Local PREFECTURA A ACTIVAT GRUPA OPERATIVĂ PENTRU PROGRAMUL DE IARNĂ

PREFECTURA A ACTIVAT GRUPA OPERATIVĂ PENTRU PROGRAMUL DE IARNĂ

DISTRIBUIȚI
sursă foto: Viitorul Ilfovean

PREFECTURA_ILFOVAvând în vedere avertizările meteorologice de cod portocaliu transmise pentru perioada 24-26 ianuarie 2014, la nivelul județului Ilfov a fost activată începând cu orele 17.00, Grupa operativă de lucru din programul de iarnă. Grupa operativă  va funcționa la sediul ISU Ilfov. Potrivit prefectului Speranța Cliseru, atât Comitetul pentru Situații de Urgență, cât și grupa operativă au sarcina să mențină permanent legătura cu autoritățile locale și cu serviciile deconcentrate, al căror program intră în regim de permanență. ”Sperăm ca în acest fel să aflăm în timp foarte scurt și să intervenim pentru rezolvarea oricăror situații dificile”, declară prefectul Cliseru.

Potrivit datelor din teritoriu, CNADNR a anunțat că dispune de stocuri suficiente de material anti-derapante, de utilaj și personal pregătit pentru intervenție. ”Au fost montate parazapezi pe DN2 în zona localității Afumați, pe DN1 în zona localității Otopeni, pe Centura București”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului. Prefectul Speranța Cliseru a cerut montarea de parazăpezi și pe DN3. De asemenea, Poliției Rutiere i s-a cerut să verifice și să asigure, în caz de nevoie, parcările de pe drumurile naționale și județene, în special pe Centura Capitalei, astfel încât acțiunea utilajelor de deszăpezire să nu fie îngreunată.

Direcția de Sănătate Publică a primit sarcina de a colabora cu Ambulanța pentru a interveni imediat la urgențe

De asemenea, Speranța Cliseru a făcut apel la ilfoveni să limiteze deplasările în acest sfârșitul de săptămână, limitându-se doar la urgențe, iar dacă pleacă la drum să echipeze ma;inile pentru iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here