Acasă Info Local Prefectura Ilfov: Prefectul Simona Neculae și al doilea subprefect, Costin-Alexandru Ojog, și-au...

Prefectura Ilfov: Prefectul Simona Neculae și al doilea subprefect, Costin-Alexandru Ojog, și-au preluat funcțiile

DISTRIBUIȚI

Primii 15 prefecți și subprefecți au depus, la 6 ianuarie 2022, jurământul de învestitură.

La sediul Prefecturii Ilfov a avut loc, în sistem videoconferință, ceremonia de învestire în funcția de prefect al județului Ilfov a Simonei Neculae și în funcția de subprefect a lui Costin-Alexandru Ojog.

La depunerea jurământului au participat Claudia Benchescu, subsecretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Hubert Petru Ștefan Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, Andrei Scutelnicu, subprefectul județului Ilfov, Marius-Cristian Ghincea, secretar general al Instituției Prefectului- Județul Ilfov și Daniel-Tudorel Zamfir, prefectul eliberat din funcție.

La ceremonie au fost prezenți, de asemenea, conducătorii serviciilor publice deconcentrate organizate la nivelul județului Ilfov și personalul Prefecturii. Presa nu a fost invitată. Ceremonia a fost tranmisă pe canalul de Facebook al MAI.

Simona Neculae exercită funcția de prefect al județului Ilfov în baza Hotărârii Guvernului nr. 10 din 5 ianuarie 2022, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 13 din 05.01.2022.

Costin-Alexandru Ojog exercită funcția de subprefect al județului Ilfov în baza Hotărârii Guvernului nr. 18 din 5 ianuarie 2022, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 13 din 05.01.2022.

În vârstă de 54 de ani, Simona Neculae este avocat în Baroul București din octombrie 1999. Noul prefect de Ilfov a terminat Liceul Optica Română din București în 1985, apoi a urmat cursurile Facultății de Drept de la Universitatea Gheorghe Cristea din București între 1990 și 1994, iar licența a susținut-o la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu în 1999.

Potrivit CV-ului, Simona Neculae se descrie ca având „abilități de leadership” și „bun strateg în abordarea și rezolvarea problemelor juridice ale clienților”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here