Acasă Social Primăria Bragadiru se alătură campaniei de colectare a ajutoarelor pentru cei care...

Primăria Bragadiru se alătură campaniei de colectare a ajutoarelor pentru cei care au fugit din calea războiului

DISTRIBUIȚI

Primăria orașului Bragadiru se alătură campaniei de colectare a ajutoarelor pentru cei care au fugit din calea războiului. În această perioadă, plină de suferință și durere, foarte mulți dintre aceștia au plecat la drum doar cu un mic bagaj si hainele de pe ei. Mii de persoane s-au văzut nevoite să caute refugiu în alte locuri departe de casă și au lăsat în urmă tot ce au construit timp de o viață.

Toți cei care doresc să ofere un ajutor refugiaților ucrainieni care trec granița în România o pot face în următoarele zile la punctul de colectare din incinta Primăriei Bragadiru, unde de astăzi a început strângerea de donații în alimente neperisabile, îmbrăcăminte, obiecte de igienă personală şi de strictă necesitate.

Este nevoie de produse alimentare neperisabile, produse de panificație ambulate, produse de igienă, medicamente, măști, dezinfectanti, produse pentru copii – lapte praf, pampers, biberoane, jucării, cărți de colorat, apă îmbuteliată, saci de dormit. Primarul Gabriel Lupulescu mulțumește tuturor anticipat pentru ajutorul acordat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here