Acasă Info Local Primăria Cernica are un sediu nou, modern

Primăria Cernica are un sediu nou, modern

DISTRIBUIȚI

Primăria Cernica are un sediu nou, modern. Localnicii pot de acum să acceseze mult mai uşor serviciile oferite de instituţie, iar timpii de soluţionare a solicitărilor se reduc considerabil. Oamenii au la dispoziţie o sală de aşteptare, în condiţii de siguranţă sanitară, locuri de parcare, iar clădirea respectă normele de acces pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, noua sală de ceremonii este suficient de încăpătoare pentru cei care îşi programează ceremonia de cununie civilă în Cernica.

Noua clădire oferă spaţii generoase şi pentru angajaţii primăriei. În vechiul sediu, activitatea lor era, de multe ori, îngreunată de numărul mare de dosare depozitate în camerele neîncăpătoare.

În zonă, a fost construită o grădiniţă şi au fost amenajate un loc de joacă şi un parc pentru recreere. Proiectul din Cernica este încă un pas înainte pentru modernizarea localităţilor din judeţul Ilfov. Lucrările au fost realizate cu sprijinul Consiliului Judeţean, în baza unui contract de asociere, după cum anunță vicepreședintele acestei instituții, Ștefan Rădulescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here