Acasă Info Local Primăria Pantelimon – acțiune de eliminare a ambroziei de pe marginile drumurilor...

Primăria Pantelimon – acțiune de eliminare a ambroziei de pe marginile drumurilor publice și terenurilor pe care le are în administrare

DISTRIBUIȚI
foto Arhivă

Comisia formată la nivelul Primăriei Pantelimon a inventariat terenurile pe care a fost indentificată ambrozia și au fost trimise către proprietarii acestora somații prin care li s-a adus la cunoștință faptul că au obligația legală de a elimina această plantă extrem de alergică.

Centralizatorul cu terenurile identificate a fost transmis către Comisia mixtă pentru verificarea și constatarea prevederilor Legii 62/2018, privind combaterea buruienii ambrozia, în vederea continuării măsurilor ce se impun.

Primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, face apel către toți proprietarii de terenuri infestate cu ambrozie să ia măsurile necesare eliminării acestei plante care pune în pericol sănătatea locuitorilor din zonele apropiate.

De săptămâna viitoare, Primăria Pantelimon, prin Direcția de Gospodărie Locală, va începe o acțiune de eliminare a ambroziei de pe marginile drumurilor publice și terenurilor pe care le are în administrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here