Acasă Economie Primăriile Popești-Leordeni și Glina iau în administrare din malurile Dâmboviței

Primăriile Popești-Leordeni și Glina iau în administrare din malurile Dâmboviței

DISTRIBUIȚI

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea s-a intalnit cu reprezentantii unitatilor administrativ teritoriale care sunt implicate in administrarea si ingrijirea malurilor Dambovitei din afara Bucurestiului. Intalnirea a avut ca scop identificarea solutiilor legale care sa permita implementarea de noi masuri de siguranta, evitand astfel producerea altor accidente in zona.GF - intalnire 28.07.2016 1

La sedinta au fost prezenti primarul Sectorului 3, Robert Negoita, reprezentanti ai orasului Popesti- Leordeni, primarul comunei Glina, reprezentanti ai Primariei Sectorului 4, precum si conducerea Administratiei Strazilor Bucuresti.

Gabriela Firea: ”Dupa cum stiti, in zona au avut loc mai multe accidente si este clar ca avem nevoie de solutii pentru a rezolva aceasta problema. Imi doresc sa avem un profil unitar al aliniamentului stradal pentru zona din afara Bucurestiului, de la Mihai Bravu pana la Centura orasului Bucuresti, luand totodata masurile necesare pentru protejarea cetatenilor. Este necesar sa putem monta parapeti de protectie si sa cream totodata o zona verde, cu aspect placut. Pentru a putea lua aceste masuri trebuie sa realizam cadrul legal care sa permita fiecarei unitati administrativ-teritoriale sa administreze un anumit sector de drum”.

Potrivit estimarilor Administratiei Strazilor Bucuresti, costul parapetilor de protectie este in jur de 850.000 de euro. In acest sens, zilele urmatoare, la sediul Municipalitatii, reprezentantii Primariei Generale, ai Primariilor Glina si Popesti-Leordeni, ai Primariei Sectoarelor 3 si 4, vor definitiva proiectele necesare luarii in administrare a acestei zone.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here